Fleetwood Mac: Relatie Analyse Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Bonds Made And Broken, Made And Broken, Made And Broken. Dat is het verhaal tussen Lindsey Buckingham en de band Fleetwood Mac.
De reden is steeds dezelfde: Stevie Nicks. Na een aantal keren uitelkaar te zijn gegaan om vervolgens weer bij elkaar terug te komen, blijkt dat Lindsey Buckingham in 2018 definitief zijn ontslag heeft gekregen.Stevie Nicks stelde Mick Fleetwood voor het ultimatum: hij eruit of ik! Dit nieuws kwam onlangs pas bij mij voorbij en ik dacht, oh alweer? Er lijkt geen einde te komen aan deze soap opera. Wat speelt er toch tussen die twee? Reden voor mij om de onderlinge dynamiek te analyseren.The Beatles door de Lens van Human Design (1)

In de afgelopen jaren heb ik het verhaal van de Beatles uitgebreid bestudeerd en bekeken door de lens van Human Design. In de blogs zal ik steeds een deel daarvan met jullie delen. Het eerste deel bevat de jeugdjaren van John Lennon. Hij was degene die tijdens zijn tienerjaren een band startte dat uiteindelijk The Beatles vormde.

De Maan en de Maansknopen in Jouw Chart

The Encounter With The Voice

The Encounter With The Voice oftewel De Ontmoeting Met De Stem
Een Analyse


De Sheriff En De Bandiet, Een Analogie

Ra vertelde ooit een analogie over een sheriff en een bandiet. Het was een analogie over de strategie van de generator.
Hierin wordt duidelijk wat bedoeld wordt met wachten en reageren vanuit respons.


Zonblog Poort 52

Het Universum Weeft een Web


‘Believing The Impossible Before Breakfast’

In gesprek met Isa Grijseels over zijn ontmoetingen met Ra en hoe het Human Design Systeem op zijn pad kwam


Het Profiel en de Rollen

De 36 Rollen Vertellen Een Verhaal.

Nadat ik Rave Carthography had afgerond, wilde ik mij nog wat meer verdiepen in de genetische inprenting van de rollen die ons gedrag bepalen. Ik vond en vind ons profiel en de rollen die daaruit voortkomen enorm fascinerend. Ik schafte het e-boek ‘the 36 roles’ aan via Jovian Archive.

Poort 52, de Poort van Inactiviteit

Poort 52, de Poort van Inactiviteit, Nietsdoen. Gelegen in het centrum van in actie komen (of niet).
Behorend tot de Incarnatiekruizen van Dienstverlening (rechterhoek) en van Eisen (linkerhoek)
Circuit: Collectief, Logisch
52-9 Kanaal van Concentratie, een design van vastberadenheid

Als het Kwartje Valt….

Dit verhaal dateert van flink wat jaren terug. Het was tijdens mijn eerste 7 jaren in het deconditioneringsproces. In die jaren schreef ik regelmatig over mijn bewustwordingsproces. De gebeurtenis die ik hieronder beschrijf, gaat over het moment dat ik mij gewaarword dat ik (ongedefinieerd emotioneel centrum) in conflict kom met iemand met een gedefinieerd emotioneel centrum en waarbij ik mij niet identificeer met de emoties van de ander en mijn eigen beschouwende rustige zelf kan blijven. Het is de passagier die in het moment bewust wordt van dat specifieke mechanisme.


Wim Hof Rules!!!

Ik hou van authentieke mensen, eerlijke mensen. Wim Hof is zo iemand. Ra heb ik ooit horen zeggen dat de generator hier is om 'puur' te zijn, eenvoudig en eerlijk. Te leven vanuit zijn sacrale respons. Wim Hof voldoet wat mij betreft aan die beschrijving. Wim Hof is een manifesterende generator.

Mark Rutte, De Sleutelbewaarder

Rutte heeft het profiel van een onderzoeker/opportunist (1/4). Dit is een harmonisch profiel. Harmonische profielen kom je niet zo vaak tegen. Een harmonisch profiel betekent dat de frequentie van de persoonlijkheid, van wie hij denkt dat hij is, is in harmonie met het lichaam.

Het onderzoeken van de 1e lijn komt voort uit onzekerheid. Hij onderzoekt zodat hij een fundament heeft om op voort te bouwen, een veilige basis. Dit fundament geeft een vorm van zekerheid. De 4e lijn van de opportunist investeert in relaties zodat hij later invloed kan uitoefenen op zijn netwerk. Kort samengevat: De eerste lijn legt altijd een fundament. De vierde lijn externaliseert die basis via een netwerk van kansen.

Poort 64, de Poort van Verwarring

Perspectief. Wat zie je? Jezus of de Duivel?

Een kort verhaal uit het Boek der Letteren verteld door Ra Uru Hu

Strategy & Authority

“If you understand the game you are in, you can be a better player. "Pim Fortuyn in een Notendop

Passengers

Lange Frans en Lockdown

Terwijl Lange Frans, net als Avicii destijds, mensen probeert wakker te schudden voor de enorme omvang van oa. mensenhandel zingt de rest van de bekende Nederlanders en influencers het volk in slaap met een coronalied. Brian Rose van London Real vecht ondertussen voor de vrijheid van pers en de vrijheid van meningsuiting en haast Bill Gates zich om een vaccin op de markt te brengen dat wereldwijd verplicht zou moeten worden gesteld voordat iedereen weer de straat op mag en roepen de Nederlandse kranten het volk op om op de verjaardag van de koning, op 27 april, het Nederlandse volkslied te gaan zingen vanaf hun balkon. What a movie! Netflix is opeens saai geworden.The Design of George Carlin


Open wortel- of basiscentrum?

George Kooymans hele leven last van podiumvrees

Poort 29, de poort van 'ja' zeggen

Poort 29, The Abysmal (De Verschrikkelijke)
De poort van het 'ja' zeggen

IJsje Eten en Mensen Kijken

Op stap met een 17-62, het Kanaal van Acceptatie, een design van een georganiseerd wezen.

Gisteren in de zinderende hitte van 37°C met een gevoelstemperatuur van 42°C appt vriendin.

Onze Virtuele Realiteit

“Als je begrijpt in welk spel je zit, kun je een betere speler worden. Als jij begrijpt wat je doel en de reden van jouw bestaan is, kan je interactie productiever worden.” – Tom Campbell, voormalig NASA-wetenschapper en auteur van‘ My Big Toe’.

Tom Campell legt uit hoe het bewustzijnsveld werkt en de virtuele realiteit waarin wij leven.

Strategie: Wachten

Wat is wachten?


Alles is Frequentie

Soms noemen we mensen hoog sensitief, helderziend of helder voelend. Deze eigenschappen of gaven zijn ook mechanisch. En mechanica kan worden vertaald in logica. En logica is te begrijpen waardoor het gedeeld kan worden met het collectief. Ieder van ons is geboren met een uniek design, potentieel en dilemma’s inbegrepen. Het is dankzij de Bodygraph, de lichaamsgrafiek dat onze unieke blauwdruk voor dit leven gevisualiseerd kan worden en logisch kan worden verklaard.


Je Aura Spreekt

Het valt mij regelmatig op dat mensen die net Human Design ontdekt hebben heel enthousiast zijn om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over hun design, hun blauwdruk tot in het kleinste detail maar dat ze liever niet willen horen over hun strategie en autoriteit. Maar wat betekent het eigenlijk, je eigen strategie volgen? Als je niet wilt horen over je eigen strategie komt het op mij over alsof je mind nog steeds de autoriteit claimt en zich nog niet heeft overgegeven aan de natuurwetten van haar eigen natuur. De magie van jezelf ontdekken ligt hem nu juist in het volgen van jouw strategie. Je design spreekt via de aura. Het universum resoneert met jouw ware frequentie. Alles is frequentie en draait om de juiste timing. Human Design zegt dat wanneer je jouw eigen strategie volgt en je innerlijke autoriteit eert jij je afstemt op je ware natuur die weer samenwerkt met de flow van het universum.

Laura, het zeilmeisje

Ken je haar nog? Laura, het zeilmeisje dat in haar eentje de wereld rond wilde zeilien. Zij is, hoe toepasselijk, geboren in het inkarnatiekruis van het Vaartuig van Liefde. Hier een korte weergave van haar design.

de 64 Poorten van de Rave I Tjing

Voor de Nederlandstalige Human Design Freaks

Charles Darwin

PROJECTOR, THE CORRECT INVITATION IS THE INITIATION


Een Liefdesverhaal Bekeken door de Lens van Human Design

Een Relatie Analyse van Napolëon en zijnJoséphine

Toen Napoleon zijn Joséphine ontmoette was het liefde op het eerste gezicht. Althans voor Napoleon.