Het Profiel en de Rollen

De 36 Rollen Vertellen Een Verhaal.

Nadat ik Rave Carthography had afgerond, wilde ik mij nog wat meer verdiepen in de genetische inprenting van de rollen die ons gedrag bepalen. Ik vond en vind ons profiel en de rollen die daaruit voortkomen enorm fascinerend. Ik schafte het e-boek ‘the 36 roles’ aan via Jovian Archive.

Poort 52, de Poort van Inactiviteit

Poort 52, de Poort van Inactiviteit, Nietsdoen. Gelegen in het centrum van in actie komen (of niet).
Behorend tot de Incarnatiekruizen van Dienstverlening (rechterhoek) en van Eisen (linkerhoek)
Circuit: Collectief, Logisch
52-9 Kanaal van Concentratie, een design van vastberadenheid

Als het Kwartje Valt….

Dit verhaal dateert van flink wat jaren terug. Het was tijdens mijn eerste 7 jaren in het deconditioneringsproces. In die jaren schreef ik regelmatig over mijn bewustwordingsproces. De gebeurtenis die ik hieronder beschrijf, gaat over het moment dat ik mij gewaarword dat ik (ongedefinieerd emotioneel centrum) in conflict kom met iemand met een gedefinieerd emotioneel centrum en waarbij ik mij niet identificeer met de emoties van de ander en mijn eigen beschouwende rustige zelf kan blijven. Het is de passagier die in het moment bewust wordt van dat specifieke mechanisme.


Wim Hof Rules!!!

Ik hou van authentieke mensen, eerlijke mensen. Wim Hof is zo iemand. Ra heb ik ooit horen zeggen dat de generator hier is om 'puur' te zijn, eenvoudig en eerlijk. Te leven vanuit zijn sacrale respons. Wim Hof voldoet wat mij betreft aan die beschrijving. Wim Hof is een manifesterende generator.

Mark Rutte, De Sleutelbewaarder

Rutte heeft het profiel van een onderzoeker/opportunist (1/4). Dit is een harmonisch profiel. Harmonische profielen kom je niet zo vaak tegen. Een harmonisch profiel betekent dat de frequentie van de persoonlijkheid, van wie hij denkt dat hij is, is in harmonie met het lichaam.

Het onderzoeken van de 1e lijn komt voort uit onzekerheid. Hij onderzoekt zodat hij een fundament heeft om op voort te bouwen, een veilige basis. Dit fundament geeft een vorm van zekerheid. De 4e lijn van de opportunist investeert in relaties zodat hij later invloed kan uitoefenen op zijn netwerk. Kort samengevat: De eerste lijn legt altijd een fundament. De vierde lijn externaliseert die basis via een netwerk van kansen.

Rave Nieuwjaar 2021

Het Human Design Systeem volgt de cyclus van de zon, een kosmisch patroon. De zon begint een nieuwe cyclus op het moment dat hij zijn intrede maakt in poort 41. Poort 41 is een startcodon, het enige startcodon. Dit jaar treedt de zon poort 41 binnen op 21 januari 2021 om 20:49:33 uur (lokale tijd Den Haag). Op dat moment begint de nieuwe cyclus, het nieuwe jaar.


De Jupiter-Saturnus Conjunctie

21 December 2020 om 19:22 wordt aangewezen als zijnde het punt van conjunctie Jupiter met Saturnus (Franse tijd).
De laatste Jupiter-Saturnus Conjunctie vond plaats op 4 maart 1226 en komt eens in de 794 jaar voor.

Once In A Blue Moon

Zaterdag 31 oktober 2020 om 14.52 uur hebben we volle maan, die dit jaar samenvalt met Halloween. Het is de tweede volle maan van deze maand en wordt daarom blauwe maan genoemd. De blauwe maan staat op dat moment in poort 24, de poort van rationaliseren.

Poort 64, de Poort van Verwarring

Het Verhaal van Virginia Roberts Giuffre

Viriginia Roberts Giuffre, je weet wel, het 'Epstein' meisje op de foto met prins Andrew


Wie is Pieter Omtzigt?


Perspectief. Wat zie je? Jezus of de Duivel?

Een kort verhaal uit het Boek der Letteren verteld door Ra Uru Hu

Strategy & Authority

“If you understand the game you are in, you can be a better player. "Pim Fortuyn in een Notendop

Passengers

Lange Frans en Lockdown

Terwijl Lange Frans, net als Avicii destijds, mensen probeert wakker te schudden voor de enorme omvang van oa. mensenhandel zingt de rest van de bekende Nederlanders en influencers het volk in slaap met een coronalied. Brian Rose van London Real vecht ondertussen voor de vrijheid van pers en de vrijheid van meningsuiting en haast Bill Gates zich om een vaccin op de markt te brengen dat wereldwijd verplicht zou moeten worden gesteld voordat iedereen weer de straat op mag en roepen de Nederlandse kranten het volk op om op de verjaardag van de koning, op 27 april, het Nederlandse volkslied te gaan zingen vanaf hun balkon. What a movie! Netflix is opeens saai geworden.The Design of George Carlin


Open wortel- of basiscentrum?

George Kooymans hele leven last van podiumvrees

Zonblog poort 40

Zon in poort 40/Aarde in poort 37 – Samenkomen

Het Kanaal van de Gemeenschap, een design van een deel dat zoekt naar het geheel

Poort 29, de poort van 'ja' zeggen

Poort 29, The Abysmal (De Verschrikkelijke)
De poort van het 'ja' zeggen

IJsje Eten en Mensen Kijken

Op stap met een 17-62, het Kanaal van Acceptatie, een design van een georganiseerd wezen.

Gisteren in de zinderende hitte van 37°C met een gevoelstemperatuur van 42°C appt vriendin.

Plants, Animals, We All Have a Personality Crystal

Ra Uru Hu on the personality crystal   

Onze Virtuele Realiteit

“Als je begrijpt in welk spel je zit, kun je een betere speler worden. Als jij begrijpt wat je doel en de reden van jouw bestaan is, kan je interactie productiever worden.” – Tom Campbell, voormalig NASA-wetenschapper en auteur van‘ My Big Toe’.

Tom Campell legt uit hoe het bewustzijnsveld werkt en de virtuele realiteit waarin wij leven.

Strategie: Wachten

Wat is wachten?

Alles is Frequentie

Soms noemen we mensen hoog sensitief, helderziend of helder voelend. Deze eigenschappen of gaven zijn ook mechanisch. En mechanica kan worden vertaald in logica. En logica is te begrijpen waardoor het gedeeld kan worden met het collectief. Ieder van ons is geboren met een uniek design, potentieel en dilemma’s inbegrepen. Het is dankzij de Bodygraph, de lichaamsgrafiek dat onze unieke blauwdruk voor dit leven gevisualiseerd kan worden en logisch kan worden verklaard.


Je Aura Spreekt

Het valt mij regelmatig op dat mensen die net Human Design ontdekt hebben heel enthousiast zijn om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over hun design, hun blauwdruk tot in het kleinste detail maar dat ze liever niet willen horen over hun strategie en autoriteit. Maar wat betekent het eigenlijk, je eigen strategie volgen? Als je niet wilt horen over je eigen strategie komt het op mij over alsof je mind nog steeds de autoriteit claimt en zich nog niet heeft overgegeven aan de natuurwetten van haar eigen natuur. De magie van jezelf ontdekken ligt hem nu juist in het volgen van jouw strategie. Je design spreekt via de aura. Het universum resoneert met jouw ware frequentie. Alles is frequentie en draait om de juiste timing. Human Design zegt dat wanneer je jouw eigen strategie volgt en je innerlijke autoriteit eert jij je afstemt op je ware natuur die weer samenwerkt met de flow van het universum.

Laura, het zeilmeisje

Ken je haar nog? Laura, het zeilmeisje dat in haar eentje de wereld rond wilde zeilien. Zij is, hoe toepasselijk, geboren in het inkarnatiekruis van het Vaartuig van Liefde. Hier een korte weergave van haar design.

de 64 Poorten van de Rave I Tjing

Voor de Nederlandstalige Human Design Freaks

Charles Darwin

PROJECTOR, THE CORRECT INVITATION IS THE INITIATION


Een Liefdesverhaal Bekeken door de Lens van Human Design

Een Relatie Analyse van Napolëon en zijnJoséphine

Toen Napoleon zijn Joséphine ontmoette was het liefde op het eerste gezicht. Althans voor Napoleon.