Poort 29, de poort van 'ja' zeggen

Gistermiddag, 17 augustus 2019 om 16.51 uur, ging de zon door Poort 29, The Abysmal, De Verschrikkelijke

Dit is de poort van het ‘Ja’ zeggen.

De 29e poort is buitengewoon diep. Het is het diepe in het diepe. Het verschrikkelijke. Het is de Poort van ‘ja’ zeggen, in de zin dat dit de Poort van Betrokkenheid is. Het aangaan van verbintenissen.

De Niet-Zelf is geneigd om steeds ‘ja’ te zeggen. Bij je ware zelf is het een 50/50 kans. Je Ware Zelf zal soms 'Ja' zeggen en soms 'Nee’, en geen verbintenis aangaan. Nee zeggen is van een andere orde. Dat komt met het ‘wakker worden’. Voor de overgrote meerderheid van de mensheid geldt de 29e Poort als een jaknikker.

"Mag ik je kapot maken?"
"Ja."
"Kan ik geld van je lenen en je nooit terugbetalen?"
"Ja."
"Kan ik je partner inpikken?"
"Ja."
"Mag ik een puinhoop van je leven maken?"
"Ja, oh ja."

Alles omtrent de 29e poort gaat om het genereren van toewijding aan het leven. Ja zeggen tegen het leven. Dit gaat over abstracte mensen die rondrennen als kippen zonder kop. “Laten we ervoor gaan!” De 29e Poort zegt ja tegen wat het denkt wat voor ervaring het gaat krijgen. “Ik zeg hier ja tegen omdat ik denk dat ervoor terug te krijgen. “ Dit is de abstracte mens die een nog aan te gane ervaring denkt logisch te kunnen beredeneren.

Dit is niet wat het in correcte zin is. Correct is: "Als ik dit doe, maar kijken wat er gebeurt en ik krijg wat ik krijg.”

Vrije vertaling uit het Generatorboek, Ra Uru Hu

Poort 29 in teken van de Leeuw
Domein van Relaties
Godheid Thoth


Dit boek is een aanrader voor elke (manifesterende) generator. Het boek is te verkrijgen via Human Design America, zie linkje hieronder.

humandesignamerica.com/books/general-education/item/13-generator-book