Lange Frans en Lockdown

Laatst hoorde ik een nummer van Lange Frans en dacht wat een lekker nummer. Puur vanwege de beat. Ik luister al jaren niet meer naar de teksten omdat ze vaak zo gehomogeniseerd zijn en gaan over codependency, het ‘wat-is-mijn-leven-zonder-jou-nog-waard’ gekweel. Sindsdien luister ik voornamelijk nog naar de beat. Hoe dan ook, ik hoor Lange Frans op de achtergrond en ineens hoor ik hem ‘Janet Ossebaard’ zeggen. En ik dacht hè? Wat zegt ‘ie nou? Janet Ossebaard, dat is toch die vrouw waar ik altijd mijn flower of life hangertjes kocht? De vrouw die vaak naar de UK afreisde om foto’s van graancirkels te maken? Dus had hij ineens mijn aandacht. Ik het nummer opgezocht om nog eens te beluisteren. Het betreffende nummer heette toen the Fall of the Cabal, inmiddels verandert in Lockdown. En inderdaad noemt hij Janet Ossebaard en verwijst naar een reeks filmpjes van haar ‘Fall of the Cabal’ genaamd. Dus ik nieuwsgierig, opgezocht en gekeken.

Maar ik werd ook nieuwsgierig naar het design van Lange Frans. Wie is hij? Een artiest die afwijkt van de mainstream. Terwijl Lange Frans, net als Avicii destijds, mensen probeert wakker te schudden voor de enorme omvang van oa. mensenhandel zingt de rest van de bekende Nederlanders en influencers het volk in slaap met een coronalied. Brian Rose van London Real vecht ondertussen voor de vrijheid van pers en de vrijheid van meningsuiting en haast Bill Gates zich om een vaccin op de markt te brengen dat wereldwijd verplicht zou moeten worden gesteld voordat iedereen weer de straat op mag en roepen de Nederlandse kranten het volk op om op de verjaardag van de koning, op 27 april, het Nederlandse volkslied te gaan zingen vanaf hun balkon. What a movie! Netflix is opeens saai geworden.

Lange Frans, geb 12 november 1980 in Amsterdam, tijd onbekend*.

Lange Frans is een projector type met een indringende en gefocuste aura wat hem de gave geeft de ander te zien en te voelen in zijn of haar energie. Zelf gezien worden en erkenning krijgen is essentieel voor de projector. 70% van de mensheid bestaat uit generators, energieke doeners, bezige bijen die over het algemeen vooral bezig zijn met zichzelf en hun eigen besognes. Niet gezien worden is de grootste pijn voor de projector, die 20% uitmaken van de wereldbevolking. Het succes van de projector valt of staat met de erkenning van een ander.

70% van wat Frans belichaamt komt voort uit zijn incarnatiekruis, het incarnatiekruis van ‘het verklaren’ middels poort 4 /49 design en 43/23 in de persoonlijkheid. De 43-23 bevat de levenskracht van het kanaal van structureren, een design van individualiteit, de genius of de freak. Dit is het mentale vermogen waar individuele gedachtenprocessen tot unieke inzichten kunnen leiden. Hij heeft het vermogen om zijn unieke gedachten voortdurend om te zetten in communicatie.
De mentale angst van iemand met een design van individualiteit ontstaat bij het gevoel van ‘niemand begrijpt bij’. Niemand begrijpt mij ontstaat met name wanneer deze mens ongevraagd zijn ideeën en meningen verkondigt.

Alles en iedereen is frequentie. Een projector aura vibreert op erkenning en gezien worden. Dit betekent dat het delen van ideeën en meningen voor een projector succes oplevert zodra iemand hem uitnodigt om zijn ideeën te delen. De strategie van de projector heet dan ook ‘wachten op de uitnodiging’. Het wachten op de juiste uitnodiging is de grootste uitdaging. Echter zodra een 43-23 op eigen initiatief iemand benadert en een gesprek begint zonder dat de ander daar klaar voor is, kan de ander hetgeen de projector zegt niet volgen. Er komt onsamenhangend gebabbel uit. Maar het moment waarop deze mensen oprecht uitgenodigd worden om hun ideeën te verklaren, is het moment dat ze gezien worden. Op dat moment krijgen ze een platform om hun kennis te delen en luistert iedereen aandachtig. Dit is de stem die zegt: “Ik weet……”
Kortom Lange Frans heeft een onderzoekende unieke manier van denken, maar de mind is niet zijn beslismechanisme.

Zijn beslismechanisme is zijn intuïtie via het kanaal van strijd (28-38) of mogelijk een andere levenskracht tussen het basiscentrum en de intuïtie afhankelijk van de exacte geboortetijd. Vanwege het ontbreken van de exacte geboortetijd in de berekening van zijn design, laat ik verdere uitleg van deze levenskracht achterwege. Het centrum van intuïtie is ook een bewustzijnscentrum. Dit centrum gaat over overleven en gezondheid. De intuïtie geeft ons signalen door die ons waarschuwen over leven en dood, wie te vertrouwen is en wie niet. Intuïtie is niet logisch en valt niet te verklaren, het is een zintuig, een zesde zintuig. Als intuïtie je beslismechanisme is, zoals bij Lange Frans en je negeert de signalen zul je de gevolgen ervan altijd ondervinden. En achteraf als het te laat is, zeg je, ik wist het toch, ik voelde het maar ik heb het genegeerd. Vertrouwen op je intuïtie is iets wat vaak opnieuw moet worden aangeleerd aangezien wij van jongs af aan dusdanig worden geconditioneerd om vooral alles wat ongefundeerd en niet te verklaren is te negeren.

Tot slot beschikt Lange Frans nog over de levenskracht van de verloren zoon, het design van de getuige (13-33). De gave hierin bestaat uit de openheid om te luisteren naar anderen. Hierdoor krijgt Frans geheimen van mensen te horen die ze normaliter nog niet eens aan hun beste vrienden zouden toevertrouwen. Dit maakt hem getuige van andermans verhaal. Daarnaast is hij zelf iemand die ook terugkijkt en reflecteert naar zijn eigen ervaringen. Zodra er helderheid is ontstaan vanuit de reflectie blijft een gevoel over, een emotie die de herinnering kleurt. Frans is iemand met een ijzersterk geheugen. Dit is de stem die zegt: “Ik herinner me dat…….”

Voor wie het nummer Lockdown nog niet gehoord heeft, ik wilde de link naar het nummer hier plaatsen. Helaas dat is niet gelukt. Het nummer Lockdown is gewoon te vinden op YouTube.com.

*Ondanks dat geboortetijd onbekend is, blijft het type van de Projector consistent, het kanaal van structureren en het kanaal van de verloren zoon en de innerlijke autoriteit van het centrum van intuïtie, danwel door het kanaal van strijd, van oordeel of van ambitie.
Het profiel varieert van een 1/ 4, 2/4 naar 2/5. Een 2/4 profiel is het meest waarschijnlijk, maar de andere profielen zijn ook een mogelijkheid.
Voor wie het weet, exacte geboortetijd wordt zeer gewaardeerd.