De Maan en de Maansknopen in Jouw Chart

De Maan en de Nodes

Online Workshop van 4 Sessies
Start 9 oktober 2022 om 19.30 uur
Kosten € 250,00

Elke sessie belicht een ander aspect van de maan en de maansknopen.
Voor wie wat langere tijd meegaat in het Human Design Systeem weet dat het een enorm gelaagd systeem is. Je hebt de oppervlakte en daaronder kun je steeds dieper kijken en vanuit andere hoeken. Zo ook bij de Maan en de Maansknopen.

In deze workshop ga je de maan en de maansknopen bekijken in jouw eigen chart voorbij de oppervlakte en leren de verbanden te leggen wat jouw pad is in dit leven.
Tussen elke sessie zit een maand zodat je de tijd hebt om de stof op je te laten inwerken en ermee te oefenen en ervaren hoe het zit in jouw eigen blauwdruk. Die ervaringen kunnen we met elkaar delen. Als je niet wilt delen, voel je vooral niet verplicht. No pressure. Luisteren en leren van anderen mag ook.

Voor wie is deze workshop geschikt?
Deze workshop is voor iedereen geschikt die meer over zichzelf te weten wil komen en bereid is te onderzoeken hoe zit dat met de maan en de maansknopen bij zichzelf. Ik heb deze workshop zelf ooit gedaan in mijn 2e Human Design jaar. De diepte ontging mij destijds maar door de jaren heen heb ik mij er opnieuw in verdiept aan de hand van de destijds geboden oefeningen omdat de workshop ondanks dat ik nog niet alles begreep wel impact had gemaakt en een zaadje gelegd. Ergens was er toch iets blijven hangen dat smaakte naar meer en met de geboden tools kon ik in mijn eigen tempo de oefeningen nog eens herhalen en op mij laten inwerken. Human Design leer je ook niet allemaal in één keer. De verdieping komt door te herhalen en te ervaren.

Benodigdheden. Waar gaan we mee werken?

De ephemeris van 2022 en de Rave I Ching (boek Line Companion of het MMI programma waarbij je de lijnen kunt lezen in jouw chart zijn ook prima).
The complete Rave I Ching is via Amazon.com te krijgen. Dit is voor iedereen die serieus met Human Design aan de gang wil hét naslagwerk om in huis te hebben.
Heb je geen ephemeris 2022 maar wel het MMI programma, dat volstaat ook. Een ephemeris kun je overigens voor dollar 9.50 aanschaffen via www.humandesignsystem.com en heb je met een week á 10 dagen in huis.

Wil je meedoen? Meld je aan en stuur een mail naar felicitasdriessen@hotmail.com