Het Verhaal van Virginia Roberts Giuffre

Virginia Roberts Giuffre, het meisje dat Epstein en Maxwell durfde aan te klagen

Virginia Roberts wordt geboren op 9 augustus 1983 om 5.52 AM in Sacramento (CA) als een Sfinx in de rol van opportunist/rolmodel (4/6). Virginia is hier om vanuit haar gut feeling haar eigen overtuigingen te volgen (34-10) en deze op unieke wijze tot uitdrukking te brengen (1-8) met de gave van de verhalenverteller (11-56 ) om ons over haar ervaringen te leren. De gave van de 56-11 is om de ander nieuwsgierig te maken en te stimuleren. Dit is de gave van de leraar. Hun angst daarentegen is om niet geloofd te worden. Uit deze mentale angst raken zij steeds meer verstrikt in hun eigen geloofssysteem. Vertelt Virginia de waarheid of is zij –wat Ra zo mooi noemt- een verbale revolverheld? Hoe dan ook, gelukkig hebben we de foto nog.

Als Virginia 16 jaar oud is, krijgt zij via haar vader een baantje als medewerker in het kuuroord in Mar-a-Logo in Palm Beach, Florida. Zij wil graag leren om masseuse te worden. Ghislaine Maxwell is een gast in het kuuroord en raakt aan de praat met het meisje. Het meisje vertelt over haar nare jeugd waaronder dat zij seksueel misbruikt is maar ook over haar verlangen om masseuse te worden. Ghislaine Maxwell is een intuïtieve projector rolmodel/kluizenaar die goed kan luisteren (poort 13, de toehoorder van geheimen) en wekt vertrouwen (6e lijn profiel en gedefinieerde milt). Ghislaine doet Virginia een voorstel. Ze wil Virginia in contact brengen met een multimiljonair die op zoek is naar een masseuse die met hem meereist. Wellicht kan hij voor haar de opleiding tot masseuse betalen. Virginia is een nieuwsgierig meisje (poort 56 in mars) en poort 29, de poort van ‘ja’ zeggen. Met een 4e lijn persoonlijkheid kijkt zij altijd uit naar kansen. Haar motivatie is kleur 2, hoop en haar kijk in het leven, ook kleur 2 mogelijkheden. Het aanbod van mevrouw Maxwell om haar in contact te brengen met een multimiljonair die haar opleiding tot masseuse wil betalen, klinkt als een kans uit duizenden, zeker voor een meisje dat voorheen in opvanghuizen heeft gezeten. Als enig advies voor iemand met een ongedefinieerde intuïtie, het centrum van overleven kan ik zeggen: ‘If it’s too good to be true, it probably is’. Virginia kan met haar geconditioneerde open centrum van overleven eenvoudigweg niet vertrouwen op haar intuïtie.
Uit een recent interview met de vader blijkt dat ook hij kennis heeft gemaakt met meneer Epstein alvorens zijn dochter aan hem toe te vertrouwen. De vader vertelt: “Ja, Mr Epstein leek een hele normale man, geen pedofiel, hij droeg gewoon een T-shirt en een spijkerbroek in zijn Palm Beach mansion”. Ik vraag mij soms af wat mensen in hun mind voor beeld hebben gecreëerd van een pedofiel? Pedofielen zijn op het oog vriendelijke keurige mensen, hoe anders kun je iemand benaderen? Vliegen vang je …...

Had Virginia haar verhaal kunnen vermijden? Nee, natuurlijk niet. Met al die conditionering? No Choice!
Kijken we naar Virginia’s solar return van het jaar 1999; het jaar waarin zij 16 werd en in contact kwam met het duo Epstein/Maxwell.

De nodes in de Solar Return (zonnejaar) tonen het landschap waarin Virginia dat jaar verkeert. Dit landschap wordt vertegenwoordigt door thema’s en mensen die dat jaar aan ons ten tonele verschijnen.

Virginia is geboren als een Sfinx, 7.4/13.4 – 2.6/1.6
1999:
de Solar Return design nodes 7.5 / 13.5.
De Solar Return personality nodes 33.6 / 19.6.

De design nodes in het design van Jeffrey Epstein zijn 7.6 en 13.6 en zijn persoonlijkheidsnodes zijn 19.6 en 33.6. (WOW!)
De persoonlijkheidsnodes in het design van Ghislaine Maxwell zijn 7.6 en 13.6.

De nodes of maandsknopen worden ook wel ons pad genoemd. Virginia’s persoonlijkheidszon en aarde poort 7 en 13 kruiste het pad (de nodes) van deze roofdieren. No Choice.

Gelukkig weet Virginia 3 jaar later te ontsnappen als zij in Thailand is om haar studie tot masseuse te volbrengen. Ze heeft Jeffrey ervan weten te overtuigen dat hij zijn belofte moet nakomen om haar opleiding te betalen. Als zij in Thailand is, ontmoet zij een Australiër die zij weet te strikken om direct met haar in het huwelijksbootje te stappen. Zij is dan 19 jaar oud. Miss Roberts is nu mrs Giuffre geworden en zij belt Jeffrey met de mededeling dat zij getrouwd is en niet meer terugkomt.

De persoonlijksheidnodes van het ontsnappingsjaar in 2002:
Zuidelijke maansknoop in poort 5, wachten. 6e lijn: Meegeven. Wachten is nooit vrij van druk, noch fysiek noch mentaal en wordt vaak onderbroken door het onverwachte.
Noordelijke maansknoop: poort 35, verandering. 6e lijn exaltation: Rectificatie. De energie om te corrigeren. Het proces van kristallisatie in combinatie met ambitie die een tijdige en effectieve correctie verzekert. Progressieve verandering die het gevolg is van correctie.

Dit was haar vortex om te ontsnappen. Alles in het leven draait om timing. Wachten op het juiste moment.

Zonblog 3 augustus 2020

Zon in 33.5 Timing.
Exaltation: Even belangrijk als de timing zelf, is het vermogen om iemand’s intenties geheim te houden tot het juiste moment. Het vermogen om je intenties geheim te houden.
Detriment: De neiging om anderen deel te laten nemen aan de selectie van timing, wat tot verwarring kan leiden. Zonder een gevoel van timing, anderen voortijdig met geheimen in te laten wat verwarring tot resultaat heeft.