Zonblog poort 40

Zon in poort 40/Aarde in poort 37 – Samenkomen
Het Kanaal van de Gemeenschap, een design van een deel dat zoekt naar het geheel

Sinds een aantal maanden speel ik met de gedachte om naar Düsseldorf (Duitsland) te gaan om daar een bezoek te brengen aan het archief om mijn stamboom te onderzoeken. Mijn familie komt uit verschillende hoeken in Europa en Düsseldorf was de plaats waar ze bij elkaar kwamen. Dus Düsseldorf zou het startpunt van mijn onderzoek zijn.
Ik zocht op het internet om te zien of ik de tante kon vinden die daar nog woonachtig is om te vragen of zij mij een beetje kan helpen. Met de jaren zijn we het contact verloren. Via het internet vond ik haar zoon waarvan ik wist dat hij een tattoo shop had, maar omdat we elkaar ooit slechts één of twee keer hebben ontmoet, voelde ik niet de behoefte om contact met hem op te nemen. Dus liet ik het verder los.

Toen ik ineens afgelopen zaterdag vanuit het niets, toen de Zon en Aarde in de harmonische poorten 40 en 37 stonden, een bericht kreeg van deze tante. Natuurlijk vroeg ik haar meteen om haar geboortegegevens. Ik kon het niet laten. Blijkt dat ze een 4/6 projector is met het Kanaal van de Gemeenschap ook wel het kanaal van samenkomen (40-37) genoemd, dat deel uitmaakt van haar incarnatiekruis. Deze tante stamt van de Sloveense tak van de familie, de Medved's.

Ik kwam toen net terug uit Italië, waar ik bij een andere tante van mij had gelogeerd. Ik stuurde haar een sms met: "je raadt nooit wie zojuist contact met me heeft opgenomen? Het is je nicht uit Duitsland." Ze antwoordde: "Ah, ik ben al meer dan een jaar naar haar op zoek, maar kon haar niet vinden." Deze Italiaanse tante is een 4/6 manifestor, ook met het Kanaal van de Gemeenschap of Samenkomen als onderdeel van haar maansknopen, haar pad.

En wederom stond ik weer versteld hoe het universum een web weeft. De manifestor was meer dan een jaar op zoek naar de projector, maar kon haar niet vinden. De manifesterende generator (dat ben ik) vond de zoon maar had geen zin om dat contact aan te gaan. De uitnodiging was inmidels verzonden in tijd en ruimte en de projector heeft de uitnodiging opgepikt en aanvaard.

Ze benaderde mij toen de zon in lijn 3 stond (40.3). Een 3de lijns dag, een dag waarin banden gesmeed (of verbroken) worden terwijl de zon en aarde in het Kanaal van het Samenkomen stonden.

Voor mensen die de theorie 'de sacraal trekt naar zich toe' niet begrijpen, is dit een mooi voorbeeld. Doe zonder te doen en het doen wordt gedaan, een spreuk die Ra vaak herhaalde. Mijn sacraal trok naar zich toe en vervolgens bracht ik de beide nichten met elkaar in contact.

Als we het in Human Design over wachten hebben dan is dit wat ermee bedoeld wordt. Je wacht tot het Universum de dingen bij elkaar brengt op het juiste moment. En ja, ook manifestors wachten op het juiste moment.